lightnav_rightHomeContactgegevensNederlandsEnglishSitemap

 

 

 

 

3de luchthavenbuurtkrantje
2017-07-17 11:04:49  

Het derde luchthavenbuurtkrantje is een feit! Hiermee willen we onze buurtbewoners op de hoogte brengen van de activiteiten op en rond de luchthaven van Antwerpen. Wij wensen jullie veel lee ... 

Meer nieuws >>>

 

 

 

 

 

©2007 Antwerp Airport
Site by Go! 4 It Media & Webdesign

 

Nieuws

Kort nieuws

Op deze pagina vindt u onze nieuwsberichten. Bedrijven en verenigingen gevestigd op en rond de Luchthaven Antwerpen kunnen hun nieuwsberichten ter publicatie doorsturen naar info@luchthavenantwerpen.be.


Chalair Aviation neemt de route ANTWERPEN/ HAMBURG over

Chalair Aviation neemt de route  ANTWERPEN/ HAMBURG overChalair heeft zonet bekendgemaakt dat het de route Antwerpen – Hamburg zal heropstarten.

Deze verbinding werd voordien aangeboden door VLM.
Vanaf maandag 4 juli 2016 zullen deze twee steden terug met elkaar verbonden worden op weekdag van maandag tot vrijdag.
 
Het behoud van deze route is een belangrijke troef voor de Antwerpse economie waarbij twee van de grootste havens in Europa worden verbonden op een snelle en efficiënte wijze.
 
CHALAIR zal deze verbinding met hetzelfde toestel vliegen als de route Antwerpen – Genève, nl. een Beechcraft 1900 dat plaats biedt voor 19 passagiers.

Bekijk de dienstregeling door te klikken op de afbeelding bovenaan dit artikel. 
 
Chalair kondigt tevens aan dat het aantal frequenties voor de routes Antwerpen-Hamburg enAntwerpen-Genève vanaf september 2016 naar twee vluchten per dag zal worden verhoogd.
 
Vluchten kunnen vanaf nu geboekt worden op de website van Chalair. Tegen het eind van deze week zullen de vluchten tevens boekbaar zijn via uw reisagent, via online verkoopsites en op www.airfrance.com.


APG – Air Agencies blijft Chalair vertegenwoordigen op commercieel vlak in België.
 
CHALAIR Aviation is een onafhankelijk Franse luchtvaartmaatschappij en partner van het getrouwheidsprogramma Flying Blue van Air France/KLM
2016-06-28 21:06:37


Meer nieuwsberichten: