lightnav_rightHomeContactgegevensNederlandsEnglishSitemap

 

 

 

 

1 minuut stilte op 22 maart
2017-03-22 09:47:32  

Herdenking slachtoffers 22 maart 2016 Luchthaven Antwerpen heeft deze ochtend om 7u58 een minuut stilte gehouden ter herdenking van de slachtoffers van de aanslagen in Brussel, vandaag exact 1 ja ... 

Meer nieuws >>>

 

 

 

 

 

©2007 Antwerp Airport
Site by Go! 4 It Media & Webdesign

 

Nieuws

Kort nieuws

Op deze pagina vindt u onze nieuwsberichten. Bedrijven en verenigingen gevestigd op en rond de Luchthaven Antwerpen kunnen hun nieuwsberichten ter publicatie doorsturen naar info@luchthavenantwerpen.be.


Bewonersinformatie Rampoefening Luchthaven Antwerpen 22/9

Op donderdag 22 september van 14 tot 23 uur is er een grote rampoefening in uw buurt.

Die oefening vindt plaats op en rond de Luchthaven Antwerpen en rond en in het Fort 3 van Borsbeek. U zal dan heel wat beweging rond en op het vliegveld en het Fort zien. Er zullen ook veel voertuigen rondrijden: politie- en brandweerwagens, ambulances en legervoertuigen.

De Antwerpse hulpdiensten doen regelmatig rampoefeningen. Dankzij die oefeningen verloopt de hulpverlening bij een echte ramp beter.
 

Op 22 september wordt het noodplan van de luchthaven uitgetest.
Wees niet ongerust: dit is een oefening. Er is geen echt incident bezig. U moet niet bezorgd zijn over uw veiligheid. De buurt moet uiteraard ook niet evacueren. 

Ongeveer 100 voertuigen en 300 hulpverleners doen mee aan deze oefening. Zij werken zowel voor Defensie als voor de reguliere hulpdiensten. De voertuigen zullen hun sirenes zo weinig mogelijk gebruiken.


We proberen de hinder voor u tijdens deze oefening zoveel mogelijk te beperken. We hopen dan ook op uw begrip. Als u nu of tijdens de oefening nog vragen hebt, bel dan de infolijn van Defensie op 03 285 74 12.
2016-09-19 02:09:08


Meer nieuwsberichten: