lightnav_rightHomeContactgegevensNederlandsEnglishSitemap

 

 

 

 

17% meer passagiers in juli 2017
2017-08-02 09:39:41  

Uit de trafiekcijfers van juli 2017 blijkt dat luchthaven Antwerpen een forse toename van passagiers kent in juli 2017 ten aanzien van juli 2016. Het aantal passagiers dat luchthaven Antwerpen mo ... 

Meer nieuws >>>

 

 

 

 

 

©2007 Antwerp Airport
Site by Go! 4 It Media & Webdesign

 

Nieuws

Kort nieuws

Op deze pagina vindt u onze nieuwsberichten. Bedrijven en verenigingen gevestigd op en rond de Luchthaven Antwerpen kunnen hun nieuwsberichten ter publicatie doorsturen naar info@luchthavenantwerpen.be.


Meer Spaanse vluchten met TUI vanuit Antwerpen

Meer Spaanse vluchten met TUI vanuit AntwerpenVoor het komende zomerseizoen lanceren touroperator TUI en luchtvaartmaatschappij TUI fly het Spaanse Murcia als bestemming vanuit Antwerpen. Ook breidt het aantal vluchten naar verschillende bestemmingen uit.

In totaal voorziet TUI 7% meer capaciteit voor reizigers tegenover zomer 2016. Wie volgende zomer vanuit Antwerpen op vakantie wil vertrekken, heeft keuze uit 8 bestemmingen. Rome valt weg uit het aanbod, de Spaanse kuststad Murcia komt erbij. TUI fly vliegt maar liefst 4 keer per week vanuit Antwerpen naar Murcia. Malaga krijgt een extra vlucht per week.


Om die extra vluchten te kunnen uitvoeren, komt er in Antwerpen een derde Embraer E-Jet bij, die de helft van de tijd vanuit Oostende en de andere helft vanuit Antwerpen zal opereren.


TUI kiest er bewust voor om vanuit de vijf grootste luchthavens van België vakantiebestemmingen aan te vliegen. De touroperator wil haar reizigers zo de mogelijkheid bieden om vanuit een luchthaven in de buurtop reis te vertrekken. TUI is inmiddels drie jaar actief vanuit Antwerpen.Wie zijn vlucht wil boeken, kan dat vanaf morgen op www.TUIfly.be

Bestemmingen + Frequenties:
Spanje:
• Ibiza (2x per week)
• Mallorca (2x per week)
• Alicante (3x per week)
• Malaga (4x per week) – 1x extra freq.
• Barcelona (3x per week)
• Murcia (4x per week) - Nieuw

Kroatië:
• Split (2x per week) – 1x extra freq.

Marokko:
• Nador (2x per week)
2016-11-02 03:57:42


Meer nieuwsberichten: