lightnav_rightHomeContactgegevensNederlandsEnglishSitemap

 

 

 

 

17% meer passagiers in juli 2017
2017-08-02 09:39:41  

Uit de trafiekcijfers van juli 2017 blijkt dat luchthaven Antwerpen een forse toename van passagiers kent in juli 2017 ten aanzien van juli 2016. Het aantal passagiers dat luchthaven Antwerpen mo ... 

Meer nieuws >>>

 

 

 

 

 

©2007 Antwerp Airport
Site by Go! 4 It Media & Webdesign

 

Nieuws

Kort nieuws

Op deze pagina vindt u onze nieuwsberichten. Bedrijven en verenigingen gevestigd op en rond de Luchthaven Antwerpen kunnen hun nieuwsberichten ter publicatie doorsturen naar info@luchthavenantwerpen.be.


PERSBERICHT: vanuit Antwerpen naar Sion in Zwitersland

Nieuwe luchtvaartmaatschappij powdair kondigt nieuwe route aan tussen Sion in Zwitserland en Luchthaven Antwerpen

powdair heeft nieuwe routes aangekondigd vanuit Luchthaven Sion in het kanton Wallis in  Zwitserland met inbegrip van 4 wekelijkse vluchten vanuit Luchthaven Antwerpen.

De luchtvaartmaatschappij, die vanaf december 2017 vluchten zal aanbieden naar een aantal van de meest populaire skigebieden in Zwitserland, zal de reistijden aanzienlijk doen verminderen voor wintersportliefhebbers.

Vluchten zullen vertrekken op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag – elke week, vanaf donderdag 14 december 2017.

Zoë Ombler, verantwoordelijk voor Marketing en Customer Service bij powdair zegt: “na grondig overleg met ons management team en in opvolging van ons marktonderzoek waarbij deze route erg gewild blijkt, zijn wij bijzonder blij om deze nieuwe route van Antwerpen naar Sion in Zwitserland aan te kondigen.  Wij weten dat er een belangrijke gemeenschap is van skiërs en snowboarders in noord België maar ook in de omgeving van Brussel en in Nederland.  Veel mensen hebben ons laten weten dat zij er enorm naar uitkijken om naar het hart van de Alpen te kunnen vliegen naar een luchthaven die momenteel niet wordt aangevlogen door andere luchtvaartmaatschappijen.”

Marcel Buelens, CEO Luchthaven Antwerpen voegt hieraan toe: “Wij kijken er enorm naar uit om powdair en haar passagiers te mogen verwelkomen in Antwerpen.  Ik ben ervan overtuigd dat deze nieuwe route van Antwerpen naar Sion heel enthousiast zal worden onthaald door de vele wintersporters in België en Nederland.”

Online ticketverkoop zal weldra beschikbaar zijn. Prijzen zullen gemiddeld €165 bedragen per enkele reis, inclusief ski vervoer ter plaatse. 

2017-05-12 17:20:23


Meer nieuwsberichten: