lightnav_rightHomeContactgegevensNederlandsEnglishSitemap

 

 

 

 

17% meer passagiers in juli 2017
2017-08-02 09:39:41  

Uit de trafiekcijfers van juli 2017 blijkt dat luchthaven Antwerpen een forse toename van passagiers kent in juli 2017 ten aanzien van juli 2016. Het aantal passagiers dat luchthaven Antwerpen mo ... 

Meer nieuws >>>

 

 

 

 

 

©2007 Antwerp Airport
Site by Go! 4 It Media & Webdesign

 

Nieuws

Kort nieuws

Op deze pagina vindt u onze nieuwsberichten. Bedrijven en verenigingen gevestigd op en rond de Luchthaven Antwerpen kunnen hun nieuwsberichten ter publicatie doorsturen naar info@luchthavenantwerpen.be.


Start ticketverkoop skivluchten naar Sion

Start ticketverkoop skivluchten naar Sion

PERSBERICHT

Nieuwe luchtvaartmaatschappij lanceert route naar het hart van de Zwitserse Alpen

Dinsdag 16 juni 2016 - Nieuwe luchtvaartmaatschappij Powdair heeft de ticketverkoop gelanceerd via haar website powdair.ski met een winterprogramma dat de luchthaven van Sion met acht luchthavens in België, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland verbindt.

De wintersport luchtvaartmaatschappij, gevestigd in Sion - het hart van het wintersportgebied van Zwitserland, Wallis, biedt skiërs en snowboarders in Benelux, het Verenigd Koninkrijk en Noord-Duitsland de mogelijkheid om snel en efficiënt één van de bekendste wintersportplaatsen ter wereld te bereiken.

Vluchten worden vanaf 14 december 2017 aangeboden en zullen de reistijd naar enkele van de meest populaire Zwitserse skigebieden waaronder Zermatt, Verbier, Saas Fee, Crans Montana en Nendaz voor wintersportliefhebbers aanzienlijk verminderen. Verschillende transfermogelijkheden van Sion Airport naar de verschillende skigebieden zullen tevens boekbaar zijn op het moment van de ticketaankoop.

De powdair ticketprijzen zullen volledig transparant zijn, met zeer weinig fluctuaties over piekdata, waardoor gezinnen tijdens de drukke schoolvakanties niet benadeeld zullen worden.

De acht luchthavens die door powdair zullen worden aangevlogen, zijn: Antwerpen, Hamburg, Londen Luton, Londen Southend, Southampton, Bristol, Manchester en Edinburgh.

Marcelline Kuonen, hoofd van de afdeling marktmanagement bij Wallis Promotie, zei: "We kijken ernaar uit om directe vluchten van powdair naar het Wallis-gebied te zien vanaf december en zo meer bezoekers in onze fantastische regio te mogen verwelkomen. Wallis is een van Europa´s voornaamste wintersportgebieden in het hart van de Alpen, met bestemmingen zoals Zermatt, Saas Fee, Verbier en Crans Montana. Sommige van ’s werelds top skigebieden liggen binnen handbereik van de luchthaven van Sion. De nieuwe vluchten met powdair maken het nog makkelijker voor skiërs en snowboarders uit Benelux, Groot-Brittannië en Duitsland om deze regio te bereiken en wij zijn dan ook erg blij met dit nieuwe initiatief. "

Aline Bovier-Gantzer van Sion Airport zei: "We zijn erg verheugd om powdair in Sion te verwelkomen en naar nieuwe bestemmingen in België, Groot-Brittannië en Duitsland te vliegen. De kans om wintersporttoeristen naar Sion Airport te vliegen is een geweldige opportuniteit voor de regio en wij kijken ernaar uit om deze nieuwe reizigers hier te mogen verwelkomen. Onze luchthaven is ideaal gelegen om de bekende skigebieden in Wallis te bereiken en wij hopen dat het ook een verbinding van Sion naar bestemmingen als Antwerpen en Londen zal bieden. ´

Zoë Ombler, Commercieel Manager van zei: "Het is niet elke dag dat we een luchtvaartmaatschappij starten en vooral één die een totaal nieuwe route opent naar een luchthaven die zo dicht bij enkele van de beste skigebieden ter wereld gelegen is. Het aantal reacties die we al hebben ontvangen op sociale media, tonen aan hoe geïnteresseerd mensen zijn in dit gebied en geregelde vluchten naar Sion hebben al veel te lang op zich laten wachten. Iedere wintersportliefhebber kent de uitstekende kwaliteit van de skigebieden in de regio van Wallis en we zijn er trots op om onze klanten de snelste verbinding te kunnen aanbieden.”

“Wij kijken ernaar uit om powdair te verwelkomen op Luchthaven Antwerpen” zegt Marcel Buelens, CEO van de luchthavens van Antwerpen en Oostende-Brugge.  Hij voegde eraan toe: “er is een zeer hoge vraag naar vluchten naar skigebieden vanuit Antwerpen, en wij zijn ervan overtuigd dat het powdair voorstel met veel enthousiasme zal worden onthaald bij de vele wintersportliefhebbers die naar het Wallis gebied wensen te reizen.  Bovendien vergemakkelijken deze rechtstreekse vluchten de toegang van Zwitserland naar kerstmarkten en andere eindejaarsevenementen die in Vlaanderen worden georganiseerd. "

Dienstregeling (vanaf 14 december 2017)

Antwerpen – Sion

Maandag | 15.00-16.15 | POW467

Woensdag | 15.00-16.15 | POW467

Donderdag | 10.25-11.35 | POW467

Vrijdag | 15.00-16.15 | POW467

Sion – Antwerpen

Maandag | 13.00-14.15 | POW467

Woensdag | 13.00-14.15 | POW467

Donderdag | 8.30-9.40 | POW467

Vrijdag | 13.00-14.15 | POW467 

www.powdair.ski

Email: fly@powdair.ski

2017-06-13 13:01:30


Meer nieuwsberichten: