lightnav_rightHomeContactgegevensNederlandsEnglishSitemap

 

 

 

 

3de luchthavenbuurtkrantje
2017-07-17 11:04:49  

Het derde luchthavenbuurtkrantje is een feit! Hiermee willen we onze buurtbewoners op de hoogte brengen van de activiteiten op en rond de luchthaven van Antwerpen. Wij wensen jullie veel lee ... 

Meer nieuws >>>

 

 

 

 

 

©2007 Antwerp Airport
Site by Go! 4 It Media & Webdesign

 

Openbaar vervoer

De Luchthaven Antwerpen is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.Trein

Het station Antwerpen-Berchem is dichtbij de Luchthaven Antwerpen gelegen en heeft een uitgebreid aanbod van nationale treinverbindingen. Voor internationale verbindingen kan u terecht in het station Antwerpen-Centraal.

Voor meer informatie over treinverbindingen kan u terecht op www.nmbs.be.

Bus 51, 52 of 53 brengt u in 10 minuten van de Luchthaven Antwerpen naar het station Antwerpen-Berchem, waar u ook kan overstappen op bus 21 en 32 of tram 9 en 11 naar de Rooseveltplaats, gelegen in de nabijheid van het station Antwerpen-Centraal.Bus

Bus

Naar luchthaven Antwerpen

Met bus 51, 52, 53 stap je af aan de halte "Deurne Luchthavenlei" , deze ligt op 100 meter van de ingang van de luchthaven (tegenover de ŽAldiŽ).
Deze bussen rijden elke 30 minuten en brengen u in 10 minuten tijd van en naar station Antwerpen-Berchem

Van en naar het centrum: Bus 33 richting Ekeren stopt aan de halte "Deurne Luchthavenlei", op minder dan 100 meter afstand van de luchthaven.

De meeste bussen aan station Antwerpen-Berchem rijden naar de Rooseveltplaats. Op dit plein vertrekken heel wat bussen naar kleinere steden en dorpen in de buurt van Antwerpen. 

Busticket

U kunt op voorhand een busticket kopen via de officiële website: www.delijn.be. U kunt ook een ticket kopen door met uw gsm een sms te sturen voordat u op de bus stapt. Kon u geen ticket kopen voordat u op de bus stapte? U kunt ook bij de chauffeur terecht.
Alle informatie over reistrajecten, reistijden, haltes en tickets vindt u op www.delijn.be.