lightnav_rightHomeContactgegevensNederlandsEnglishSitemap

 

 

 

 

3de luchthavenbuurtkrantje
2017-07-17 11:04:49  

Het derde luchthavenbuurtkrantje is een feit! Hiermee willen we onze buurtbewoners op de hoogte brengen van de activiteiten op en rond de luchthaven van Antwerpen. Wij wensen jullie veel lee ... 

Meer nieuws >>>

 

 

 

 

 

©2007 Antwerp Airport
Site by Go! 4 It Media & Webdesign

 

publicaties

Derde luchthavenbuurtkrantje

Het derde luchthavenbuurtkrantje is een feit! 

Hiermee willen we onze buurtbewoners op de hoogte brengen van de activiteiten op en rond de luchthaven van Antwerpen. 

Wij wensen jullie veel leesplezier en een mooie, warme, lange zomer toe...  

PS. Vergeet zeker niet om mee te doen aan de leuke wedstrijden binnenin :-) Deze prijzen wil je echt niet missen... 


  Derde luchthavenbuurtkrantje Derde luchthavenbuurtkrantje (pdf)


Luchthaven Antwerpen schenkt brandweerwagen weg

Luchthaven Antwerpen schenkt brandweerwagen aan brandweer van het dorp Sucha Hora in Slowakije

Maandag 13 maart  2017 – De internationale luchthaven van Antwerpen verwelkomt vandaag een aantal leden van de brandweer van Sucha Hora uit Slowakije en schenkt de brandweerwagen B005 dat sinds 2012 werd ingezet op de luchthaven.

Lees hier het volledige persbericht.


  Luchthaven Antwerpen schenkt brandweerwagen weg Luchthaven Antwerpen schenkt brandweerwagen weg (pdf)


Luchthaven Buurtkrant

Met dit krantje, dat tweemaal per jaar zal verschijnen, informeren we u graag over de activiteiten van, op en rond de luchthaven van Antwerpen.

  Lees hier ons eerste buurtkrantje Lees hier ons eerste buurtkrantje (pdf)


Publicaties

Jaarlijks worden verscheidene publicaties uitgegeven over de Luchthaven Antwerpen. Exemplaren hiervan kunnen gratis aangevraagd worden op volgend adres:

Luchthaven Antwerpen
Luchthavenlei z/n
2100 Antwerpen

info@luchthavenantwerpen.be  

of via het contactformulier op deze website.

Een aantal publicaties kan u ook downloaden als pdf-bestand. Indien u niet beschikt over Acrobat Reader, kan u dit gratis installeren door te klikken op onderstaande link:

Download Adobe ReaderDe Luchthaven van Deurne, een vergeten pionier

De Luchthaven van Deurne, een vergeten pionier

Geschiedenis van de Luchthaven Antwerpen. Ter gelegenheid van de Open Monumentendag op zondag 14 september 2008, werd de brochure uitgegeven naar aanleiding van "75 jaar luchthavengebouw" herdrukt.


  Geschiedenis Luchthaven Antwerpen Geschiedenis Luchthaven Antwerpen (pdf)


Statistisch jaarboek 2014

Statistisch jaarboek 2014Deze publicatie bevat gedetailleerde statistieken op het vlak van passagiersaantallen, vluchtbewegingen en vrachtvervoer. Naast de jaarlijkse en maandelijkse cijfers, worden ook indelingen gemaakt volgens vluchttype.

  Statistisch jaarboek 2014 Statistisch jaarboek 2014 (pdf)


Statistisch jaarboek 2013

Deze publicatie bevat gedetailleerde statistieken op het vlak van passagiersaantallen, vluchtbewegingen en vrachtvervoer. Naast de jaarlijkse en maandelijkse cijfers, worden ook indelingen gemaakt volgens vluchttype.

  Statistisch jaarboek 2013 Statistisch jaarboek 2013 (pdf)


Jaarrekening 2013


  Jaarrekening 2013 Jaarrekening 2013 (pdf)


Statistisch jaarboek 2012

Statistisch jaarboek 2012Deze publicatie bevat gedetailleerde statistieken op het vlak van passagiersaantallen, vluchtbewegingen en vrachtvervoer. Naast de jaarlijkse en maandelijkse cijfers, worden ook indelingen gemaakt volgens vluchttype.

  Statistisch jaarboek 2012 Statistisch jaarboek 2012 (pdf)


Jaarrekening 2012


  Jaarrekening 2012 Jaarrekening 2012 (pdf)


Statistisch jaarboek 2011

Deze publicatie bevat gedetailleerde statistieken op het vlak van passagiersaantallen, vluchtbewegingen en vrachtvervoer. Naast de jaarlijkse en maandelijkse cijfers, worden ook indelingen gemaakt volgens vluchttype.

  Statistisch jaarboek 2011 Statistisch jaarboek 2011 (pdf)


Jaarrekening 2011


  Jaarrekening 2011 Jaarrekening 2011 (pdf)


Jaarverslag 2010

Activiteitenverslag van het jaar 2010. Hierin vindt u onder andere een korte voorstelling van de Luchthaven Antwerpen, een overzicht van de hoogtepunten van het jaar en algemene statistieken. Verder worden ook de verschillende activiteiten van de luchthaven toegelicht.

  Jaarverslag 2010 Jaarverslag 2010 (pdf)


Statistisch jaarboek 2010

Statistisch jaarboek 2010Deze publicatie bevat gedetailleerde statistieken op het vlak van passagiersaantallen, vluchtbewegingen en vrachtvervoer. Naast de jaarlijkse en maandelijkse cijfers, worden ook indelingen gemaakt volgens vluchttype.

  Statistisch jaarboek 2010 Statistisch jaarboek 2010 (pdf)


Antwerp Airport Magazine 2009

Antwerp Airport Magazine 2009Deze brochure ter promotie van de Luchthaven Antwerpen wordt jaarlijks uitgegeven door Axe´s Publishers in samenwerking met de Antwerpse haven, de POM Antwerpen en VOKA - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.


Jaarverslag 2009

Jaarverslag 2009

Activiteitenverslag van het jaar 2009. Hierin vindt u onder andere een korte voorstelling van de Luchthaven Antwerpen, een overzicht van de hoogtepunten van het jaar en algemene statistieken. Verder worden ook de verschillende activiteiten van de luchthaven toegelicht.


  Jaarverslag 2009 Jaarverslag 2009 (pdf)


Het tweede luchthavenbuurtkrantje is er!

Benieuwd naar het reilen en zeilen van, op en rond de luchthaven van Antwerpen? Bekijk dan zeker ons tweede luchthavenbuurtkrantje! 

PS: wist je dat je zelfs 4 tickets kan winnen voor de wedstrijd Port of Antwerp Giants tegen Basketclub Oostende op woensdag 1 februari? Snel deelnemen is de boodschap! Lees meer op pagina 7. 


 


  Bekijk hier de digitale versie van het krantje Bekijk hier de digitale versie van het krantje (pdf)


PERSBERICHT: Marcel Buelens persoonlijkheid van he

Marcel Buelens, CEO luchthavens Antwerpen en Oostende-Brugge wordt verkozen tot ‘persoonlijkheid van het jaar’ op de Nacht van de KMO

Zaterdag 18 maart 2017 – Gisterenavond vond in de Belle Epoque Zaal van Hilton Hotel Antwerpen de Nacht van de KMO plaats.  Tijdens de avond werden er verschillende trofees uitgereikt aan bedrijven en personen die zich in 2016 verdienstelijk hebben gemaakt.  Marcel Buelens mocht de trofee ‘Persoonlijkheid van het Jaar’ in ontvangst nemen.

 Lees snel het volledige persbericht hieronder. 


  PERSBERICHT: Marcel Buelens persoonlijkheid van he PERSBERICHT: Marcel Buelens persoonlijkheid van he (pdf)


Statistisch jaarboek 2009

Statistisch jaarboek 2009Deze publicatie bevat gedetailleerde statistieken op het vlak van passagiersaantallen, vluchtbewegingen en vrachtvervoer. Naast de jaarlijkse en maandelijkse cijfers, worden ook indelingen gemaakt volgens vluchttype.

  Statistisch jaarboek 2009 Statistisch jaarboek 2009 (pdf)


Antwerp Airport Magazine 2008

Antwerp Airport Magazine 2008Deze brochure ter promotie van de Luchthaven Antwerpen wordt jaarlijks uitgegeven door Axe´s Publishers in samenwerking met de Antwerpse haven, de POM Antwerpen en VOKA - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.


Jaarverslag 2008

Jaarverslag 2008

Activiteitenverslag van het jaar 2008. Hierin vindt u onder andere een korte voorstelling van de Luchthaven Antwerpen, een overzicht van de hoogtepunten van het jaar en algemene statistieken. Verder worden ook de verschillende activiteiten van de luchthaven toegelicht.

Het pdf-bestand bevat enkel de tekst van het jaarverslag, zonder lay-out en foto´s.


  Jaarverslag 2008 Jaarverslag 2008 (pdf)


Statistisch jaarboek 2008

Statistisch jaarboek 2008Deze publicatie bevat gedetailleerde statistieken op het vlak van passagiersaantallen, vluchtbewegingen en vrachtvervoer. Naast de jaarlijkse en maandelijkse cijfers, worden ook indelingen gemaakt volgens vluchttype.

  Statistisch jaarboek 2008 Statistisch jaarboek 2008 (pdf)


Antwerp Airport Magazine 2007

Antwerp Airport Magazine 2007Deze brochure ter promotie van de Luchthaven Antwerpen wordt jaarlijks uitgegeven door Axe´s Publishers in samenwerking met de Antwerpse haven, de POM Antwerpen en VOKA - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.


Jaarverslag 2007

Jaarverslag 2007Activiteitenverslag van het jaar 2007. Hierin vindt u onder andere een korte voorstelling van de Luchthaven Antwerpen, een overzicht van de hoogtepunten van het jaar en algemene statistieken. Verder worden ook de verschillende activiteiten van de luchthaven toegelicht.

  Jaarverslag 2007 Jaarverslag 2007 (pdf)


Statistisch jaarboek 2007

Statistisch jaarboek 2007Deze publicatie bevat gedetailleerde statistieken op het vlak van passagiersaantallen, vluchtbewegingen en vrachtvervoer. Naast de jaarlijkse en maandelijkse cijfers, worden ook indelingen gemaakt volgens vluchttype.

  Statistisch jaarboek 2007 Statistisch jaarboek 2007 (pdf)


Jaarverslag 2006

Jaarverslag 2006Activiteitenverslag van het jaar 2006. Hierin vindt u onder andere een korte voorstelling van de Luchthaven Antwerpen, een overzicht van de hoogtepunten van het jaar en algemene statistieken. Verder worden ook de verschillende activiteiten van de luchthaven toegelicht.

  Jaarverslag 2006 Jaarverslag 2006 (pdf)


Statistisch jaarboek 2006

Statistisch jaarboek 2006Deze publicatie bevat gedetailleerde statistieken op het vlak van passagiersaantallen, vluchtbewegingen en vrachtvervoer. Naast de jaarlijkse en maandelijkse cijfers, worden ook indelingen gemaakt volgens vluchttype.


Antwerp Airport Magazine 2006

Antwerp Airport Magazine 2006Deze brochure ter promotie van de Luchthaven Antwerpen wordt jaarlijks uitgegeven door Axe´s Publishers in samenwerking met de Antwerpse haven, de POM Antwerpen en VOKA - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.


Antwerp Airport Magazine 2005

Antwerp Airport Magazine 2005Deze brochure ter promotie van de Luchthaven Antwerpen wordt jaarlijks uitgegeven door Axe´s Publishers in samenwerking met de Antwerpse haven, de POM Antwerpen en VOKA - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.


Jaarverslag 2005

Activiteitenverslag van het jaar 2005. Hierin vindt u onder andere een korte voorstelling van de Luchthaven Antwerpen, een overzicht van de hoogtepunten van het jaar en algemene statistieken. Verder worden ook de verschillende activiteiten van de luchthaven toegelicht.


  Jaarverslag 2005 Jaarverslag 2005 (pdf)


Jaarverslag 2004

Activiteitenverslag van het jaar 2004. Hierin vindt u onder andere een korte voorstelling van de Luchthaven Antwerpen, een overzicht van de hoogtepunten van het jaar en algemene statistieken. Verder worden ook de verschillende activiteiten van de luchthaven toegelicht.


  Jaarverslag 2004 Jaarverslag 2004 (pdf)


Jaarverslag 2003

Activiteitenverslag van het jaar 2003. Hierin vindt u onder andere een korte voorstelling van de Luchthaven Antwerpen, een overzicht van de hoogtepunten van het jaar en algemene statistieken. Verder worden ook de verschillende activiteiten van de luchthaven toegelicht.


  Jaarverslag 2003 Jaarverslag 2003 (pdf)


Jaarverslag 2002

Activiteitenverslag van het jaar 2002. Hierin vindt u onder andere een korte voorstelling van de Luchthaven Antwerpen, een overzicht van de hoogtepunten van het jaar en algemene statistieken. Verder worden ook de verschillende activiteiten van de luchthaven toegelicht.


  Jaarverslag 2002 Jaarverslag 2002 (pdf)


Jaarverslag 2001

Activiteitenverslag van het jaar 2001. Hierin vindt u onder andere een korte voorstelling van de Luchthaven Antwerpen, een overzicht van de hoogtepunten van het jaar en algemene statistieken. Verder worden ook de verschillende activiteiten van de luchthaven toegelicht.


  Jaarverslag 2001 Jaarverslag 2001 (pdf)


Jaarverslag 2000

Activiteitenverslag van het jaar 2000. Hierin vindt u onder andere een korte voorstelling van de Luchthaven Antwerpen, een overzicht van de hoogtepunten van het jaar en algemene statistieken. Verder worden ook de verschillende activiteiten van de luchthaven toegelicht.


  Jaarverslag 2000 Jaarverslag 2000 (pdf)


 Bestel publicaties:
 Gewenste publicaties: